JURY

Festivalul STELELE AURII
24-26 mai 2019 - Constanta


Monica CherechesDirector TNOB Oleg Danovski Constanta
Monica CherechesDirector TNOB Oleg Danovski Constanta
Chereches Monica - Director al Directiei de Balet - "Oleg Danovski", este primul membru al juriului Festivalul National Stelele Aurii - Constanta ! Este o deosebita placere sa avem alaturi de noi pentru a 3-a oara consecutiv, un om de referinta din arta baletului romanesc !
Horatiu CherechesMaestru Coregraf TNOB Oleg Danovski
Horatiu CherechesMaestru Coregraf TNOB Oleg Danovski
Ne face o deosebita placere si onoare sa il avem din nou alaturi de noi, in calitate de jurat pe maestrul Horatiu Chereches ! O emblema a Constantei - Maestrul coregraf al TNOB Oleg Danovski -Horatiu Chereches !
Aliss TarceaPrim Balerina TNOB Oleg Danovski - Constanta
Aliss TarceaPrim Balerina TNOB Oleg Danovski - Constanta
Aliss Tarcea-atelier de coregrafie Absolventa a Liceului de Coregrafie Bucuresti promotia 1986 si apoi a Facultatii de arte secția coregrafie a Universitatii Ovidius din Constanta .Din 1986-1991 si –a desfasurat activitatea ca ballerina la Teatrul de balet Oleg Danovski Constanţa,iar intre 1991-1992 Komiche Oper Berlin.Revine in1992 ca prim solist al Teatrului de balet Oleg Danovski Constanţa si apoi la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa. A imbratisat cu drag genul spectacolelor de dans contemporan. ,dintre care putem aminti Requiem,Anotimpuri,Missa Profana,Mozartissimo,Rhytm Hunter,Chiar artista intr-un interviu spunea.’’ Dansul clasic este baza absolută şi, având o temelie zdravănă, atunci poţi să te abaţi oriunde vrei. Este o revigorare pentru mine, ca dansator.
Alex AsenovExecutive Director at Movmnt International Dance Competition
Alex AsenovExecutive Director at Movmnt International Dance Competition
Master Classes: • Fleur Murray – Jazz • Debbie Shine – Modern / Contemporary • Lil J – Commercial • Lil Phill – Hip Hop • Master Class Commedia Dell`Arte – Prof. Sergio Costola, PhD, Southwestern University Georgetown, TX, USA • Worldwide Master Workshop “Vassil Indzhev Spring Laboratory & TheatreDreams” – Prof. Sergio Costola PhD, Prof. Alexander Iliev PhD • Physical Theater Master Class – Prof. Alexander Iliev PhD • Limon System – Master Class – Lecturer Veselin Minkov (Germany), • Contemporary / Modern Master Class – Lecturer / Choreographer George Marinov (Germany)
Cosma Levi LenonElite International Judging Member - Hip Hop International
Cosma Levi LenonElite International Judging Member - Hip Hop International
Cosma Levi lenon este este singurul roman care a fost invitat de 7 ori consecutiv sa jurizeze la Campionatele Mondiale de Hip Hop in calitate de Membru de Elita, in Las Vegas, San Diego si Phoenix.De asemenea se afla printre primii 5 la nivel mondial care au obtinut licenta de Elita al Juriului Hip Hop International. Este licenţiat în coregrafie, perfecţionându-şi arta în cadrul unor prestigioase seminarii de gen, dance-camp-uri şi şcoli de profil, printre care Broadway Dance Center New York, a colaborat cu coregrafi de la renumitul Teatru de Dans American - Alvin Ailey -, Urban Moves, Urban Dance Camp Germany etc. Cosma Levi Lennon se numără printre iniţiatorii şi promotorii mişcării moderne a Hip Hop Dance-ului în România şi a lansat mulţi dansatori şi coregrafi, aceştia devenind ei înşişi nume importante pe scena genului si nu numai. În prezent lucrează la proiectele „The Wings Of…”, “Dance ROmania”, Levi’s VLOG si 1 Million FlashMob Tour, desfasurandu-se in mai mult de 26 de localitati din Romania si Moldova.