Membrii Juriului

Festivalul de Dans " Stelele Aurii "
12-13 mai 2018 - Constanta
Monica Chereches
Monica Chereches
Distinsa cu Ordinul "Meritul Cultural" in grad de Cavaler, categoria D " Arta Spectacolului" , cu multiple premii si o cariera bogata alaturi de Opera Nationala Romana Bucuresti si TNOB Oleg Danovski ocupa in prezent functia de Director al Directiei de Balet - "Oleg Danovski".
Cosmin Adrian
Cosmin Adrian
Cosmin Adrian, finalstul emisiunii PRO TV - Romanii au Talent, indragitul si talentatul dansator si balerin se alatura juriului Festivalului Stelele Aurii !
Louise Chapovaloff
Louise Chapovaloff
Multipla campioana Confederation National de Dance din Franta, dansatoare Ballet de L'Opera Metz, Shenzen Conservatory si Canton Conservatory (China), actualmente membra a Worldwide Entertainment Productions / Paris C'Show, Lugano (Switzerland), Louise Chapovaloff va fi prezenta la FDSA 7 si va juriza cele mai frumoase dansuri de pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta !
Doina Staiculescu
Doina Staiculescu
Emblema Gimnasticii Ritmice a Romaniei Doina Staiculescu se alatura Juriului FDSA6 ! Vicecampioana Olimpica in anul 1984, Locul 6 la Campionatul Mondial din 1983 la Strasbourg si "Maestru Emerit al Sportului" Romanesc, distinsa doamna Doina Staiculescu va puncta micutele gimnaste prezente la unul dintre cele mai mai concursuri de dans din Romania !